WeWash - Essey-lès-Nancy
WeWash - Essey-lès-Nancy, FR

WE WASH, DE REVOLUTIONAIRE EN ECOLOGISCHE AUTOWASTUNNEL.
Kom de We Wash ervaring uitproberen, een nieuwkomer sinds 6 september 2021 en een nieuw lid van La Porte Verte!
Deze autowastunnel van de nieuwe generatie is een wasstraat van 40 meter lang die bestaat uit verschillende modules om uw voertuig te reinigen.
Jean-Baptiste CAUMONT, de manager, legt uit:
"Zodra u de tunnel binnenkomt, worden er reinigingsschuimen op uw auto gespoten (voorkant, achterkant, velgen, chassis) alsof u onder een waterval doorgaat.
De hogedrukspoeling zorgt voor een grondige reiniging van uw voertuig met respect voor het koetswerk dankzij het gebruik van zachte borstels. Een spoeling met osmosewater (gedemineraliseerd) en een dubbel droogproces helpen ook om kalksporen op uw auto te voorkomen.
Dit programma wordt vervolgens aangevuld met het aanbrengen van beschermings- en afwerkingsproducten (polish, wax, enz.) voor een perfect uiterlijk.
Deze reiniging en polijstbeurt van de auto wordt in 4 en een halve minuut uitgevoerd terwijl u in uw auto blijft.

Daarna kunt u het interieur van uw voertuig reinigen in de overdekte onderhoudsruimte: er zijn tapijtreinigers, stofzuigers en föhns beschikbaar. Er zijn ook stoelwassers, afzuiginstallaties en autoparfumeermachines beschikbaar als betaalde diensten.
Alle aangeboden diensten zijn ecologisch en verantwoord: 90% van het waswater wordt gerecycleerd en de gebruikte reinigingsproducten zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk.


 
 
_________________________________________
Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
 
 
  _________________________________________
Deel deze post